Livrare si plata

Plata produselor 


Toate preturile afisate in site-ul ilcentimetro.ro includ TVA 24%.
Plata produselor comandate de pe site-ul ilcentimetro.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, numai dupa ce un consultant v-a trimis factura fiscala prin email. Dovada platii trebuie trimisa catre ilcentimetro la adresa de e-mail contact@ilcentimetro.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ilcentimetro . Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. ilcentimetro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Livrarea produselor 


Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL DE LIVRARE al produselor este cuprins intre 1 si 10 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. Termenul de livrare va fi comunicat clientului prin telefon si email de catre un reprezentant al ilcentimetro.r la momentl plasarii comenzii. NU facem livrari prin Posta Romana.

Ilcentimetro.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. 


Costurile de livrare sunt:

- GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 750 RON sau pentru cele ridicate personal; 

- 15 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 749 RON, cu livrare in Bucuresti ;

- 10 RON pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 749 RON, cu livrare in restul Romaniei ;

ATENTIE! - NU veniti sa ridicati produse de la ilcentimetro.ro fara sa fi discutat in prealabil cu un reprezentant al magazinului. Adresa de la contact este DOAR adresa SEDIULUI SOCIAL, nu este punct de livrare! 

Livrarea se face prin Cargus, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu Cargus. Pentru restul localitatilor se pot aplica taxe suplimentare (cerute de curier, nu de ilcentimetro.ro). In acest caz veti fi anuntat inainte de expedierea coletului. 

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Ilcentimetro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ilCentimetro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. 

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ilcentimetro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ilcentimetro de la acest client.